Upledger Institute Scandinavia udbyder international kraniosakral terapi uddannelse af høj kvalitet. Her på siden kan du finde information om alle kurser og se, hvor og hvornår de bliver afholdt.

upledger logo
Vi er en filial af Upledger Institute Inc., USA, og har ansvar for deres kraniosakral terapiuddannelsesprogram i Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Det er muligt at starte grunduddannelsen hvert år og færdiggøre den over en årrække, som det passer i tempo med den erfaring, der opbygges.Ved at fuldføre denne uddannelse, kan der ansøges om momsfritagelse, og der kan også kvalificeret til at søge RAB registrering (registeret alternativ behandler).
Vi udbyder mange muligheder for efteruddannelse dels i Upledger Institute regi og dels i samarbejde med The Barral Institute, USA.

Barral & Croibier
Vi er en filial af The Barral Institute, USA, og arrangerer deres uddannelse i nerve- og visceral manipulation.
Nervemanipulation er en blid manuel behandling, der genskaber bevægelse og frihed for nervesystemet.
Visceral manipulation: er en blid form for manuel terapi som behandler kroppens indre organer (hjertet, lever, tarme og andre indre organer) for at finde og opløse disse unormale spændingspunkter.

Fra efteråret 2016 tilbyder vi uddannelse i osteopati. Kurserne er blevet udviklet af vores kolleger i Tyskland, der har mange års erfaring på området, og de vil være vejledere i processen med at starte op i Norden.

Kurserne afvikles af danske og internationale undervisere både på dansk og engelsk.

Vi har til huse i Sorø på Midtsjælland, hvor vi har administration og mindre kursusfaciliteter. Kurser, der afholdes i Danmark, finder sted i Nørager i Nordjylland, Ringsted og København. I Norge, Sverige og Finland afvikles de centralt i hovedstæderne. For alles vedkommede er det i nærheden af flere overnatningsmuligheder, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder.

Mangler der oplysninger eller er der spørgsmål i forbindelse med grund- og efteruddannelse, er vi altid at træffe på: post@upledger.dk